Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Ledenenquête

Chocopasta vs. Pindakaas

Chocoladepasta
Chocoladepasta
83% [5 stemmen]

Pindakaas
Pindakaas
17% [1 stem]

Stemmen: 6
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 28.03.18

Enquête-archief

Shoutbox

Je moet inloggen om een bericht te plaatsen.

30-03-2018 18:04
Smiling

28-03-2018 20:31
Shocked

28-03-2018 15:04
weeeeeeeeeeeeeee, groetjes banjer8

27-03-2018 20:31
Sleeping

27-03-2018 08:52
ey

Shoutbox Archief

Welkom

cnlogo

Welkom op het vernieuwde CarrotNetwork!

Wij zijn een Nederlandse survival server. Beleef hier plezier, ontmoet nieuwe mensen en leef je uit met je bouwkunsten!
Join nu!
IP server: survival.carrotnetwork.nl

JOIN ook onze DISCORD voor o.a. server- en website support!

Server offline? Kijk hier waarom!


Server in onderhoud? Check HIER de status

Toekomst hoofdwereld & nieuwe wereld.Afdrukken

Belangrijk

Zoals ik eerder had gemeld in de "Toekomst hoofdwereld & nieuwe wereld." topic zou er vandaag verteld worden hoe we het gaan doen. Echter, door onenigheid binnen de serverteam stel ik dat langer uit. 

Ik ga niet zeggen wat ik bedoel met "oneigheid". Simpel gezegt is niet iedereen eens met "Bedoelde dat vandaag de Poll dicht ging, officieel gezien is NA 00:00 het al de volgende dag." en omdat het nu al het de voor de 3de keer is ben ik er zelf een beetje klaar mee in combinatie met andere dingen wat ik prive hou. 

Dus om te verkomen dat ik te snelle keuzes maak wat ik later terug neem ga ik het eerst even met rust laten en dan pas het weer oppakken(duurt niet lang). Ben ook de Discord uit gegaan om redenen...

Bij deze begin ik vandaag met de planning van hoe we het gaan doen, wanneer ik de plan heb samen gesteld zal ik het hier zeggen,

Heb alvast dingen hieronder gezet wat vast staat:

- Je kan alles meenemen, je hebt daar dezelfde inventory. Gebouwen kan je laten overzetten door de genoemde(komt eraan) serverteam leden.

- Je kan in de bestaande na de opening van de nieuwe niks meer plaatsen/slopen. De tijd na wanneer dit niet meer kan is nu nog onbekend.

- De oude wordt na 2 maanden defentief verwijderd. Echter kan dit nog uitgesteld worden en later worden gedaan.

- Er komt een Dynmap op de nieuwe, 

- We hanteren de Claims only beleid op de nieuwe, nieuwe regels kom er dus ook bij, bestaande veranderen ook.

 

Je kan onze Discord joinen en mij taggen als je vragen en/of opmerkingen hebt, of je plaats de vraag/opmerking in de volgende channel "server_support" en zet in je bericht @NieuweWereld. 


Server AdminAfdrukken

Algemeen

Beste spelers,

Vanaf deze week hebben wij (helper) DaBoss1358 een verantwoordelijke taak gegeven, want hij zal voortaan onze team versterken als 'Server Admin'!

Dit houdt in dat hij zich voorlopig bezig houdt met de 'Problemen en bugs,' en indien naar tevredenheid mogelijk ook de 'Server ideeën en suggesties' op zich mag nemen. De nadruk ligt voor deze kersverse Server Admin momenteel bij Problemen en bugs, maar er kunnen uitzonderingen zijn.

Mocht je een bug hebben gevonden, aarzel niet en zet DaBoss1358 aan het werk! Plaats je bug/probleem in onze forum.
Felicitaties voor zijn promotie? Die zijn uiteraard welkom! Stuur hem een Discord-felicitatie!

- CarrotNetwork

Toekomst BETA World(Wereld)Afdrukken

Belangrijk

De toekomst van Beta World:

We hebben in Update xxx.xx een nieuwe wereld vrijgegeven, met een speciale generator die veel mooier is dan de bestaande in elke opzicht. De wereld is zonder veel testen vrijgegeven, dit was een fout van mijn kant. De wereld was standaard niet goed ingesteld. En niet zo’n klein beetje ook. Daarom hebben we het volgende besloten:

We gaan de Beta World sluiten in de volgende update. Zo kunnen we de bèta wereld beter uitwerken en uittesten voordat we het releasen.

 Ik wil mijn excusses aanbieden dat we nu alweer de wereld sluiten. Ik had dit met weinig tot geen testen uitgeprobeerd. Daarnaast werkt de plugin sinds kort met een nieuw systeem. Voorheen ging dat via een bestand, en nu via een website interface. En daar is weinig tot geen info/handleiding over.

Kortom, de bestaande Bèta Wereld is niet tot weinig getest en de informatie over hoe de plugin werkt is ook outdated en het is nu meer uitzoeken over hoe het werkt.

Nogmaals mijn excusses voor de spelers die hun bouwwerk al had laten overzetten. Ik wil de BetaWereld beter uittesten zodat jullie erin kunnen zonder problemen.

We gaan er in ieder geval mee aan de slag.

twitterfacebookdiscord