Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Ledenenquête

Laptop vs. PC

Laptop
Laptop
50% [2 stemmen]

PC
PC
50% [2 stemmen]

Stemmen: 4
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 22.10.17

Enquête-archief

Shoutbox

Je moet inloggen om een bericht te plaatsen.

03-10-2017 14:31

01-10-2017 15:53
Tongue2

13-09-2017 10:55
Dizzy

07-09-2017 20:57
Scared

17-08-2017 19:29
Smile1

Shoutbox Archief

Welkom

cnlogo

Welkom op het vernieuwde CarrotNetwork!

Wij zijn een Nederlandse survival én creative & MiniGames server. Beleef hier plezier, ontmoet nieuwe mensen en leef je uit met je bouwkunsten!
Join nu!
IP survival: survival.carrotnetwork.nl
IP creative & MiniGames: creative.carrotnetwork.nl

JOIN ook onze DISCORD voor o.a. server- en website support!

Server offline? Kijk hier waarom!


Server in onderhoud? Check HIER de status

Mededeling afwezigheid RemcoAfdrukken

Algemeen

Geachte spelers,

Remco hier.
Ik wil graag iets delen wat te maken heeft met mijn afwezigheid. Helaas gaat deze verlengd worden door onverwachte omstandigheden, ik heb eergisteren (25ste) gehoord dat mijn tante is overleden. Dit kwam voor mij, mijn ouders en mijn broer zeer onverwachts, omdat we voor zover weten dat er niks met haar aan de hand was.

Ze is overleden op haar 85e levensjaar. Dit maakt mijn privéomstandheden natuurlijk niet beter. Verder zijn er nog andere redenen dat ik afwezig zal blijven. Maar die hou ik voor mezelf. Ik hoop dat jullie kunnen begrijpen dat ik daarom helemaal niet meer actief ga zijn aankomende dagen. Ik hou mij nog wel bezig met de uptime van de server. Deze blijft dus nog gegarandeerd online.

En natuurlijk keer ik terug. Maar ik heb tijd nodig. Beide servers zijn bugloos en zijn kort voordat ik mijn werk neer heb gelegd goed geüpdate met correcte informatie en verwijzingen. Updates hebben de severs niet super nodig. En daarom kan dat gewoon wachten.

Voor server problemen of donatie problemen kan je terecht bij Domineaus en WikiDav. Zij en hun team zorgen tijdens mijn afwezigheid voor de server.


Graag wil ik nog wel vermelden dat ook Domi en Dav het druk hebben met school en daardoor niet altijd snel kunnen helpen of reageren. Maar mochten er problemen en vragen zijn, stel je vraag gerust via Discord! Daar krijg je het snelste reactie.

Peace out,
- Remco

MededelingAfdrukken

Algemeen

Beste spelers,

We hebben een algemene mededeling wat wij namens Remco willen delen.
Remco gaat zijn werkzaamheden tijdelijk neerleggen, dus dat betekent ook dat er in de komende dagen geen updates komen.

De reden dat hij dit besluit heeft genomen is vanwege zijn privé omstandigheden, waardoor hij zijn werk en taken niet goed/niet meer uit kan voeren. Hij gaat het de komende dagen rustig aan doen en daardoor is het beter om zijn werkzaamheden dan ook te laten liggen.

De survival + creative server blijft zoals gewoonlijk toegankelijk en bereikbaar. De overige leidinggevenden, mods en helpers zorgen in de tussentijd onverminderd voor het functioneren van onze mooie server.

We hopen jullie hiermee voldoende te informeren en danken alvast voor je begrip.

- CarrotNetwork

Toekomst Creative Server.Afdrukken

Server

Geachte spelers,

Ik wil graag jullie laten weten dat we de Creative server langer gesloten houden. We gaan namelijk MiniGames eraan toevoegen. De server zal dan net zoals bij Survival open gaan in [BETA]. Update logs erover komen bij Creative te staan.  

Zie hieronder wat er allemaal veranderd: (Op de Creative Server)

- Er komt "MinGames" bij alle Creative tags op de forum te staan. Dus van Creative Server gaat het naar Creative & MiniGames Server

- De IP wordt mogelijk veranderd. Hier denken we nog overna.

- De server gaat open in BETA omdat ik vanaf 14 Augustus op vakantie ben tot 1 September. En dus kan ik niet alles plugins %100 testen. 

Welke MiniGames we toevoegen? Op het moment zullen dat er enkel 2 zijn. Zie hieronder wat erbij komt.

- Een lobby wereld.

- Een wereld voor de MiniGames hoofd plein.

- Spleef.

- KitPvP, Met 2 a 3 mappen.

- Meschien SkyBlock. Dit weet ik nog niet zekker omdat dit veel tijd kost.

We hopen jullie genoeg te hebben geinfomeerd. Voor vragan kan je onze Discord Channel joinen :D

 

UPDATE 1: Ik heb besloten om de server te openen met meerdere MiniGames tegenlijk. 

Creative Server OfflineAfdrukken

Server

Beste spelers,

Door internetproblemen bij de host van onze creative server is deze tijdelijk offline. We kunnen niet zeggen wanneer creative weer online is.

Onze prioriteit ligt op dit moment bij survival, om deze (full) 1.12 te maken. Op het moment heeft de survival server een protocolwijziging om het voor 1.12 joinbaar te maken.

Het probleem bij creative is dat daar nu de server RAM vol is. 
Hoe dit kan? De host hoort normaal ruimte weer vrij te maken door automatisch protocollen. En dit gebeurt dus niet bij de server host van onze creative server.

De host zelf is ook nauwelijks aanspreekbaar. En dus zal creative uiteindelijk net zoals survival worden overgezet naar een nieuwe host. Echter heeft survival voorrang omdat creative veel minder bespeeld wordt.

We hopen jullie genoeg te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je deze stellen op de Discord server of hier in een reactie.

Met vriendelijke groet,
Team CarrotNetwork

twitterfacebookdiscord