Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

✔️play.carrotnetwork.nl

0/18 spelers online

*Krekelgeluid*

Ledenenquête

Cola vs. Fanta

Cola
Cola
73% [8 stemmen]

Fanta
Fanta
27% [3 stemmen]

Stemmen: 11
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 09.05.18

Enquête-archief

Shoutbox

Je moet inloggen om een bericht te plaatsen.

08-06-2018 16:58
/warp shop

06-06-2018 07:17
shout out naar me moerder

30-05-2018 11:46
BOX

28-05-2018 23:45
SHOUT

21-05-2018 18:48
Maar ik kan niet rijmen dus doe ik dat ook maar niet😅

Shoutbox Archief

Welkom

cnlogo

Welkom op het vernieuwde CarrotNetwork!

Wij zijn een Nederlandse survival server. Beleef hier plezier, ontmoet nieuwe mensen en leef je uit met je bouwkunsten!
Join nu!
IP server: survival.carrotnetwork.nl

JOIN ook onze DISCORD voor o.a. server- en website support!

Server offline? Kijk hier waarom!


Server in onderhoud? Check HIER de status

Server is in onderhoud modus.Afdrukken

De server is vanaf nu in Onderhoud modus.

De server zal voor enkele dagen in onderhoud modus zijn zodat we de grootse plugin rustig kunnen vervangen door de nieuwe, hij zal 4 dagen niet beschikbaar zijn voor jullie, mogelijk kan het nog wel langer duren. We maken daarnaast nog een extra backup aan zodat als er iets mis gaat dat we het dan weer kunnen terug draaien.

Nog een paar dingen.

(mochten jullie de V12.0 log niet gelezen hebben.)


World-border:

De World-border staat op dit moment op 15K in elk kant. De border zal blijven tot de server volledig naar Minecraft versie 1.13 is overgestapt. Op deze manier kunnen de nieuwe gebieden sneller ondek worden met alle nieuwe dingen die MC 1.13 met zich mee brengt.

MC 1.13

De server zal worden overgezet op 1.13 als alle plugins(op dit moment 53) ook werken op 1.13, Wat het verschil is tussen de normale MC update is dat er enkel iets wordt toegevoegd, er wordt niks intern aangepast. Dit is echter niet het geval bij 1.13. Deze update veranderd ook heel veel in de code van MC zelf, API van Spigot veranderen ook wat ervoor zal zorgen dat plugins niet meer werken, wat betekend dat ze geupdate moeten worden door de makers. Wat is "API" of Spigot? zie dat hieronder.

Spigot:

Spigot is de motor achter de server, zonder Spigot bestaat de server niet. Spigot zorgt ervoor dat alles werkt, dat je de server kan joinen, dat plugins samenwerken, dus een hele boel. Deze gaat veranderen als gevolg van de verandering van code in MC zelf. Als Spigot ineens verandert. werken veel plugins niet meer omdat het simpelweg niet meer kan samenwerken met Spigot.

API's:

 Een API is een stukje informatie, waarmee plugins samen kunnen werken. het is informatie zoals je speler naam. je geld of zelfs je ingame locatie. maar ook dingen zoals hoeveel diamond ore je gemined hebt, en ga zo maar door. Veel plugins gebruiken deze informatie, zonder al deze informatie kunnen plugins niet doen wat ze horen te doen. Omdat in de MC versie 1.13 deze API's worden weggehaald, zullen veel plugins niet meer werken en dus moeten we wachten totdat de plugins worden geupdate naar 1.13

Toekomst hoofdwereld & nieuwe wereld.Afdrukken

Belangrijk

Beste spelers,
Na dagen keihard werken, zweten en kroketten eten is hij er eindelijk: de nieuwe world! Wat houdt dit precies in? Wij gaan de nieuwe world gebruiken als vervanging van de 'oude' wereld, oftewel, jullie mogen alle bezittingen laten verhuizen door een van de genoemde medewerkers, namelijk door: RemcoMC, WikiDav, Domineaus, yaar00, Koenno of Daboss1358. Jullie kunnen een verhuisverzoek indienen op Discord, of een van deze medewerkers aanspreken op de server. Hier krijg je t/m 21 juni 2018 de tijd voor. Daarna zal de oude world definitief gesloten worden. De spawn zal zich dus vanaf nu op de nieuwe world bevinden. De nieuwe world heeft een tijdelijke worldbordermet een radius van 15.000 blokken. De worldborder zal bestaan tot de overgang op Spigot 1.13; hierna wordt de worldborder dus weggehaald. Ook heeft deze wereld Dynmap! Tevens zullen wij een claims-only beleidhanteren, d.w.z. dat de LWC-protectie verdwijnt, en iedereen de mogelijkheid heeft om alles te beveiligendoor middel van claims. Bij vragen en/of opmerkingen kun je het leidinggevende team benaderen. Met vriendelijke groet, - Team CarrotNetwork
Hoe kom je er(nieuwe wereld) Gewoon via /spawn

Je kan onze Discord joinen en mij taggen als je vragen en/of opmerkingen hebt, of je plaats de vraag/opmerking in de volgende channel "server_support" en zet in je bericht @NieuweWereld. 


Server AdminAfdrukken

Algemeen

Beste spelers,

Vanaf deze week hebben wij (helper) DaBoss1358 een verantwoordelijke taak gegeven, want hij zal voortaan onze team versterken als 'Server Admin'!

Dit houdt in dat hij zich voorlopig bezig houdt met de 'Problemen en bugs,' en indien naar tevredenheid mogelijk ook de 'Server ideeën en suggesties' op zich mag nemen. De nadruk ligt voor deze kersverse Server Admin momenteel bij Problemen en bugs, maar er kunnen uitzonderingen zijn.

Mocht je een bug hebben gevonden, aarzel niet en zet DaBoss1358 aan het werk! Plaats je bug/probleem in onze forum.
Felicitaties voor zijn promotie? Die zijn uiteraard welkom! Stuur hem een Discord-felicitatie!

- CarrotNetwork

twitterfacebookdiscord