Onderwerp afdrukken
Tijdelijke hoofd wereld.
Remco
Geachte spelers,

We willen jullie op de hoogte stellen over onze bestaande hoofdwereld. (survival)

Deze was aangemaakt met als bedoeling dat het een tijdelijke wereld zou zijn. We wilde dus de tijdelijke nieuwe hoofd veranderen naar DE hoofd wereld inplaats "tijdelijk" hoofd wereld
We zijn echter erachter gekomen dat de wereld hernoemen (bijv 'tijdelijke_world' naar 'world') enkele errors geeft in het systeem.
Het gevolg van een wereld hernoemen is dat alle inventory-data verloren gaat. Hierdoor verliest iedere speler (ongeacht rank) zijn inventory, of zijn/haar laatste locatie..
Dit is niet te vermijden bij het hernoemen, omdat de world de gekoppelde data toepast. Wanneer er iets wordt veranderd vervalt de koppeling en reset hij de data,

Daarnaast gebeuren 2 andere dingen:
- Alle claims zijn ook weg omdat de wereld ineens anders heet.
- Alle warps zijn ook weg omdat de wereld ineens anders heet.

We begrijpen dat het vele ongemakken met zich mee brengt. We bieden dan ook een passende compensatie aan in de vorm van items en een bonus. Meer info hierover kun je [hier] raadplegen.

Vanuit het serverteam willen we je als tip meegeven: Zorg vanaf het moment van aankondigen dat je jouw inventory leegt in een chest, zodat je jouw items niet in rook op ziet gaan na de rename. In chesten zijn je items veilig. Enderchest data blijft WEL/NIET bestaan.


WAARSCHUWING
Het looten (leeghalen/stelen) van chesten is op dat moment NIET TOEGESTAAN! We gebruiken een log-plugin die ALLES bijhoud. Als we zien dat je toch chesten leeghaalt van claims, zullen er maatregelen worden getroffen.
We willen ook meteen wat andere dingen jullie laten weten, het gaat over de bestaande hoofd wereld, deze was aangemaakt op het prencipe dat het een tijdelijke wereld was echter zijn we erachter gekomen dat de server er niet van houd als je werelden hernoemd, wat bedoel ik? Wanneer we de wereld hernoemen verliest elk speler zijn inventory, ongeacht zijn rank, waar die stond, of wanneer die het laast had had ingelogd. Hoe kom dit? Simpel, de server gebruikt de wereld voor data opslag, wat je hebt in je inv. Deze is dan ineens anders omdat de wereld voor de server magish is veranderd.

waarom is dit niet bij de nether/reset end? Dit is omdat dit ingame is wanneer de server online is, dan kunnen we een handig plugin gebruiken die de server aangeeft van "Hey, ik verwijder/rerender deze world, ik verander de data wel voor je." Dit gebeurt dus niet als het hernoemen omdat dit offline is, en nee. We kunnen die plugin niet gebruiken om werelden te hernoemen.
Gewijzigd door Remco op 11-07-2018 01:34
Energy drink en Fernandes are the keyyyy
 
Spring naar forum: