Onderwerp afdrukken
Status van Beta zover.
Remco
Zo

Laten we beginnen met het minder leuke nieuws, de server shops, aka /shops gaat er toch wel uit. Het lijkt niet te werken wanneer je op items klikt wanneer een shop is geopend. Mijn excuses dat dit niet goed genoeg is getest. Voor nu raden we Ploxr aan in /shops en een link naar de pagina hoe je eigen shops aanmaakt. (Ploxr is blijkbaar nog niet geupdate naar de nieuwe shop systeen Smiling1)

En dan nu de leukere nieuws. De "Wither Hunt" en "PvP Arena" zijn beide weer geopend. De benodigde plugins zijn geupdate en getest. Na mijn vakantie komt er nog een update op beide met statistieken, verder nog. We hebben de Dynmap weer toegevoegd om te zien hoe deze loopt in 1.14, hij gaat er echter wel gewoon uit bij problemen.

En nog een paar laaste dingen:

- Optifine.
We hebben een ingame command toegevoegd genaamd "/optifine" die je een uitleg geeft over de mod, een link waar je het download. En hoe je hem installeert. Voor nu is dat een topic op een DDG Forum.

- Meer hotifxes.
De command /craft werkt nu wel, en de ticket systeem is ook gefixed. De server had nog de oude ticket systeem inplaats de nieuwe die hij had moeten hebben, mijn excuses. Zie hieronder voor de nieuwe commands.

/ti create [bericht] of [grief [bericht] | Maak een ticket aan.
/ti list | Een lijst met all je open tickets.
/ti info [id] | Krijg informatie over je geplaatste ticket, id staat in /ti list (waaronder reacties)
/ti comment [comment] [id] | Plaats een reactie bij een ticket.
Gewijzigd door Remco op 20-07-2019 02:02
Energy drink en Fernandes are the keyyyy
 
Spring naar forum: