Onderwerp afdrukken
Aankomende updates.
Remco
Nieuwsbrief:

Geschreven door:
- Remski, eigenaar.
- Domineus, Mod+

Updateplannen.

Zoals ik al eerder in Discord verteld heb, heb ik een planning gemaakt van de aankomende updates. Hierin staat wat er gaat veranderen en waar er aan gewerkt wordt per update.
In deze nieuwsbrief worden de updates bekendgemaakt.
Dus laten we beginnen!

Update: V15.1
Naam: Stabiliteits en serversnelheid verbeteringen.


In deze update ga ik alle plugins updaten naar de allernieuwste versies en wordt ook het serverbeheer geüpdatet naar de nieuwste versie, zodat veel bugs en problemen verholpen worden. Daarnaast gaan we gebruik maken van async functies, wat het mogelijk maakt om meerdere taken tegelijk uit te laten voeren door de server.

Update: V15.2
Naam: Schoonmaak update en nieuwe functies!


In deze update gaan we werken aan veel achtergrondproblemen die nog niet gefixt zijn in V15.1, omdat veel dingen voor een lange tijd niet correct geüpdatet zijn. Ook zijn er ongebruikte dingen die opgeschoond moeten worden.
Daarnaast bevat deze update ook nog nieuwe functies, zoals het zitten op stairs en slabs, nieuwe commands en de mogelijkheid om tekst op borden te bewerken zonder het opnieuw te hoeven plaatsen. Al het bovenstaande zal beschikbaar zijn vanaf de [Speler] rank. Tenslotte wordt het regelacceptatie systeem weer toegevoegd, omdat de problemen gefixt zouden moeten zijn.
Nieuwe commands:
- /toggleshiftedit - Hiermee kun je de shift edit functie aan of uit zetten.
- /bctoggle - Hiermee kun je de zit functie aan of uit zetten.
- /whowas - Hiermee kan je de vorige namen zien van een speler.
- /cheque - Hiermee kan je geld omzetten naar papier en geven aan een speler.
Veranderde commands:
- /setwarp - Maakt een privé warp aan.
- /setpwarp - Maakt een publieke warp aan.

Update: V15.3
Naam: McMMO update.


Deze update is compleet gefocust op McMMO.
Wat we gaan veranderen:
- Een GUI-based McMMO menu! Je kunt hier je skill levels zien in een GUI (inventaris). Voor nu zal het enkel gegevens hebben uit /mcstats. Helaas is het nog niet mogelijk om de stats van andere spelers te zien in deze GUI.
- Alle abilities worden verhoogd naar level 750. Ook gaat het ranksysteem op de schop en wordt verhoogd naar een maximum van level 750.
- De max skill level is verhoogd naar level 750! Er zijn plannen voor bonussen wanneer level 750 bereikt is. Wanneer dit gedaan wordt is nog onbekend.

Update: V15.3.1
Naam: Meer CarrotBans vertalingen en Tester rank!


Dit is een vrij kleine update, aangezien twee onderdelen behandeld worden. Het eerste onderdeel bestaat uit het vertalen en verbeteren van CarrotBans. Het tweede onderdeel is iets interessanter.
Het tweede onderdeel betreft een Tester rank in de server. Deze rank zal gebruikt worden om nieuwe functies te testen en mogelijke verbeterpunten te geven. Deze rank zal een prefix hebben genaamd "[T]", heeft recht op de Tester channel in de server, heeft de Tester role in onze Discord guild en heeft recht tot de Discord Tester channel. Deze rank wordt gegeven aan spelers op basis van vetrouwen en niet door middel van een donatie.

Dit zijn de updates die we kunnen vrijgeven op dit moment.

Ik hoop jullie hiermee genoeg te hebben geïnfomeerd. Voor vragen kan je altijd de Discord guild joinen en het daar vragen.
Energy drink en Fernandes are the keyyyy
 
Spring naar forum: