Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

✔️survival.carrotnetwork.nl

0/18 spelers online

*Krekelgeluid*

✔️LegacyPvP.carrotnetwork.nl

0/18 spelers online

*Krekelgeluid*

Ledenenquête

Ben je links- of rechtshandig?

👈 Linkshandig
👈 Linkshandig
67% [2 stemmen]

👉 Rechtshandig
👉 Rechtshandig
33% [1 stem]

Stemmen: 3
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 22.08.18

Enquête-archief

Shoutbox

Je moet inloggen om een bericht te plaatsen.

10-09-2018 18:47
/warp shop heeft light blue dye

14-08-2018 22:18
wie veel light blue dye heeft gimme Cool

25-07-2018 13:08
Je spullen goedkoop inslaan? /warp metroshop Tongue1

11-07-2018 23:53
koop nu 1 obsidian voor maar 2 obsidian in mijn base SUPER DEAL ga nu kijken

10-07-2018 23:00
/warp shop ! je hebt er serieus alles, en ook kan je bestellingen plaatsen; denk aan gebouwen machines. ALLES!

Shoutbox Archief

Welkom

cnlogo

Welkom op het vernieuwde CarrotNetwork!

Wij zijn een Nederlandse survival server. Beleef hier plezier, ontmoet nieuwe mensen en leef je uit met je bouwkunsten!
Join nu!
IP survival: survival.carrotnetwork.nl
IP pvp: LegacyPvP.carrotnetwork.nl

JOIN ook onze DISCORD voor o.a. server- en website support!

Server offline? Kijk hier waarom!


Server in onderhoud? Check HIER de status

UPDATE 1Afdrukken

UPDATE 1

Ik heb alle plugins & werelden overzet naar een andere host, hier lijken de errors te verdwijnen, enkel wat errors dat plugin niet kan verbinden met een MySQL (Wanneer de plugin verbonden is) ondankt dat ook niet hoort te gebeuren is de error wel heel anders. En enkel MySQL plugins geven de errors de rest die niet verbonden zijn op een MySQL werken prima, probleem is echter. We hadden eerder al geen toegang tot een MySQL omdat er volgens de host "Veiligheid" problemen was. Ik heb dus daarom nu op een vriendelijke manier gevraagt naar toegang tot onze MySQL zodat we die data ook kunnen overzetten en testen. Mochten ze het niet geven ga ik het eisen van ze omdat we er naar mijn weet wel degelijk voor betalen waardoor ze ons toegang moeten verlengen.

 


Server offline?Afdrukken

De server blijft mogelijk paar dagen offline omdat onze host wijst naar plugins, en omdat dit meerdere plugins zijn moeten we helaas verder uitzoeken, ik zelf(remco) denk dat het de host zelf is omdat ze het in het verleden al vaker de boel door de war brengen met andere de schuld te geven of te zeggen dat het simpelweg niet hun schuld is waarna bleek dit wel het geval was. kortom. we werken aan een oplossing.

 

Ik moet ook mededelen dat de PvP Server nu zal worden uitgesteld omdat de Survival server meer prio hebt.

Server is in onderhoud modus.Afdrukken

De server is vanaf nu in Onderhoud modus.

De server zal voor enkele dagen in onderhoud modus zijn zodat we de grootse plugin rustig kunnen vervangen door de nieuwe, hij zal 4 dagen niet beschikbaar zijn voor jullie, mogelijk kan het nog wel langer duren. We maken daarnaast nog een extra backup aan zodat als er iets mis gaat dat we het dan weer kunnen terug draaien.

Nog een paar dingen.

(mochten jullie de V12.0 log niet gelezen hebben.)


World-border:

De World-border staat op dit moment op 15K in elk kant. De border zal blijven tot de server volledig naar Minecraft versie 1.13 is overgestapt. Op deze manier kunnen de nieuwe gebieden sneller ondek worden met alle nieuwe dingen die MC 1.13 met zich mee brengt.

MC 1.13

De server zal worden overgezet op 1.13 als alle plugins(op dit moment 53) ook werken op 1.13, Wat het verschil is tussen de normale MC update is dat er enkel iets wordt toegevoegd, er wordt niks intern aangepast. Dit is echter niet het geval bij 1.13. Deze update veranderd ook heel veel in de code van MC zelf, API van Spigot veranderen ook wat ervoor zal zorgen dat plugins niet meer werken, wat betekend dat ze geupdate moeten worden door de makers. Wat is "API" of Spigot? zie dat hieronder.

Spigot:

Spigot is de motor achter de server, zonder Spigot bestaat de server niet. Spigot zorgt ervoor dat alles werkt, dat je de server kan joinen, dat plugins samenwerken, dus een hele boel. Deze gaat veranderen als gevolg van de verandering van code in MC zelf. Als Spigot ineens verandert. werken veel plugins niet meer omdat het simpelweg niet meer kan samenwerken met Spigot.

API's:

 Een API is een stukje informatie, waarmee plugins samen kunnen werken. het is informatie zoals je speler naam. je geld of zelfs je ingame locatie. maar ook dingen zoals hoeveel diamond ore je gemined hebt, en ga zo maar door. Veel plugins gebruiken deze informatie, zonder al deze informatie kunnen plugins niet doen wat ze horen te doen. Omdat in de MC versie 1.13 deze API's worden weggehaald, zullen veel plugins niet meer werken en dus moeten we wachten totdat de plugins worden geupdate naar 1.13

twitterfacebookdiscord