Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Ledenenquête

Zomertijd of wintertijd?

Zomertijd
Zomertijd
83% [5 stemmen]

Wintertijd
Wintertijd
17% [1 stem]

Stemmen: 6
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31.03.19

Enquête-archief

Shoutbox

Je moet inloggen om een bericht te plaatsen.

30-03-2019 15:40
Quatsch

28-03-2019 09:41
GEEF ME QUARTZ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

27-03-2019 20:57
stem allemaal even op de poll! https://www.carro.
..ead_id=640

06-03-2019 15:59
hoi

07-02-2019 15:45
Dag heren, Fijne pasen.

Shoutbox Archief

KerstwensenAfdrukken

Algemeen

Beste Spelers,

Beter laat dan nooit, maar wij, het team van CarrotNetwork, wensen jullie allemaal een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar! Let goed op je inventaris, want het zou best kunnen dat jij een kerstgift van ons ontvangen hebt.

Pas goed op met vuurwerk, want anders raak je mogelijk vingers kwijt en kun je niet meer met ons Minecraft spelen.

CarrotNetwork

xmas17

Sluiting Creative & Minigames serverAfdrukken

Server

Beste spelers,

Vanaf heden is onze Creative & Minigames server definitief gesloten.

We hebben onderzocht dat de Creative & Minigames server niet succesvol bleek. Dit heeft betrekking op de technische kant van deze server, maar ook op de spelerservaring. Het onderhouden van een tweede server kost veel tijd en energie. Dit bleek achteraf meer werk te zijn dan gedacht.

Wij kunnen dit beter in de Survival server investeren, om de spelerservaring daar te verbeteren. Hierdoor kunnen we het optimale uit CarrotNetwork halen.

Daarnaast heeft de Creative & Minigames server een ander systeem met andere plugins. Hierdoor is het dus niet mogelijk om onderdelen van onze Survival server over te kopiëren. We zouden dus alle opties meerdere malen moeten testen, alle informatie tweemaal samenstellen en nakijken en daarnaast onszelf ook opsplitsen in 2 servers. Wij willen voorkomen dat de Survival server naar de achtergrond verdwijnt, en hebben ervoor gekozen om de Creative & Minigames server te stoppen.

In de komende periode worden alle teksten aangepast waar 'Creative & Minigames server' in staat.

Heb je ondanks bovenstaande bericht nog vragen, opmerkingen of wil je nog iets kwijt? Dat kan uiteraard. 
Stuur een PB naar Remco op de website, of stel je vraag in onze Discord.

CarrotNetwork

Mededeling afwezigheid RemcoAfdrukken

Algemeen

Geachte spelers,

Remco hier.
Ik wil graag iets delen wat te maken heeft met mijn afwezigheid. Helaas gaat deze verlengd worden door onverwachte omstandigheden, ik heb eergisteren (25ste) gehoord dat mijn tante is overleden. Dit kwam voor mij, mijn ouders en mijn broer zeer onverwachts, omdat we voor zover weten dat er niks met haar aan de hand was.

Ze is overleden op haar 85e levensjaar. Dit maakt mijn privéomstandheden natuurlijk niet beter. Verder zijn er nog andere redenen dat ik afwezig zal blijven. Maar die hou ik voor mezelf. Ik hoop dat jullie kunnen begrijpen dat ik daarom helemaal niet meer actief ga zijn aankomende dagen. Ik hou mij nog wel bezig met de uptime van de server. Deze blijft dus nog gegarandeerd online.

En natuurlijk keer ik terug. Maar ik heb tijd nodig. Beide servers zijn bugloos en zijn kort voordat ik mijn werk neer heb gelegd goed geüpdate met correcte informatie en verwijzingen. Updates hebben de severs niet super nodig. En daarom kan dat gewoon wachten.

Voor server problemen of donatie problemen kan je terecht bij Domineaus en WikiDav. Zij en hun team zorgen tijdens mijn afwezigheid voor de server.


Graag wil ik nog wel vermelden dat ook Domi en Dav het druk hebben met school en daardoor niet altijd snel kunnen helpen of reageren. Maar mochten er problemen en vragen zijn, stel je vraag gerust via Discord! Daar krijg je het snelste reactie.

Peace out,
- Remco

twitterfacebookdiscord